Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1991-11-18 så skapades Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556437-1465 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-74324 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemmeslövs Åkeri Aktiebolag är Philipsson, Kjell Sune Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Philipsson, Irene Ann-Sofie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .