Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är ett av dem. Statusen för Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är att Bolaget är aktivt.

Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB ska trivas.

Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta aktier och fast egendom samt att tillhandahålla konsultations- och förvaltningstjänster för fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27.

Idag är Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-89148.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB är Olsson, Paul Axel som är född 1951 och har titeln VD, Olsson, Paul Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Flygstaden Intressenter i Söderhamn AB har 556438-9665 som sitt organisationsnummer.