Christenson International Aktiebolag

Skåne län

Information

556439-5597 är organisationsnummer för företaget Christenson International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christenson International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Christenson International Aktiebolag finns i.

Christenson International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christenson International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Christenson International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christenson International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Christenson International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-19450 eller genom brev på följande adress:
Stenhotten 68, 260 91, Förslöv

Bolaget skall söka och etablera samarbetsparter mellan exportörer och importörer i Europa främst för högteknologibaserade företag och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christenson International Aktiebolag och det är Christensson, Pär Anders Erik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Christensson, Pär Anders Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Christensson, Erik Bengt Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christensson, Annika Eva Karin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Karin Ulla-Britt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln RevisorRevikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,