Himlavalvet Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Himlavalvet Invest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Himlavalvet Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Himlavalvet Invest Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-01-13.

Himlavalvet Invest Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-05-19. Men sedan 1997-01-01 så har Himlavalvet Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lindallén 98, 269 34, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Himlavalvet Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-71797.

Båstad arbetar för att bolag som Himlavalvet Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Himlavalvet Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med och förmedling av fastigheter och värdepapper, kioskrörelse samt andra därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Himlavalvet Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Himlavalvet Invest Aktiebolag och det är följande personer, Svensk, Thomas Bengt som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Maria Cecilia Elisabeth som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Åkeborg, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Himlavalvet Invest Aktiebolag är 556442-7820.