Design Collection Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av presenter, inredningsdetaljer, möbler, godis, belysning, samt försäljning, konsultation, projektering och montering av sol och ljusavskärmingsprodukter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Design Collection Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Design Collection Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1992-09-16 så skapades Design Collection Sweden AB och företaget är har F-skattsedel Design Collection Sweden AB har haft det sedan 1995-01-01.

Design Collection Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556453-3544 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Design Collection Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Design Collection Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 046-131440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Design Collection Sweden AB är Eliasson, Torun Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Ingegärd Yvonne Margareta som är född 1928 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .