BÅSTAB Aktiebolag

Skåne län

Information

BÅSTAB Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där BÅSTAB Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. BÅSTAB Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BÅSTAB Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BÅSTAB Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BÅSTAB Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flintv. 1, 269 41, Östra Karup men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-74720.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BÅSTAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BÅSTAB Aktiebolag har idag 556458-4901 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jessen, John Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för BÅSTAB Aktiebolag

Bolaget skall bedriva service och reparationer av fordon och lastbilspåbyggnader samt därmed förenlig verksamhet.

I BÅSTAB Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jessen, John som är född 1967 och har titeln VD, Jessen, John som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Stamp, Thorkild Krause som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jacobsen, Kjeld som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .