Drivan Tennis och Fastighets AB

Skåne län

Information

556466-1774 är organisationsnummer för bolaget Drivan Tennis och Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drivan Tennis och Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Drivan Tennis och Fastighets AB finns i.

Drivan Tennis och Fastighets AB har varit registrerat sedan 1993-05-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drivan Tennis och Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Drivan Tennis och Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Drivan Tennis och Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av -Jönsson, Torgny Peter i förening med en av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Drivan Tennis och Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-68500 eller genom brev på följande adress:
Korrödsv. 9, 269 38, Båstad

Bolaget skall bedriva uthyrning av idrottsanläggningar och vandrarhem samt komplettera anläggningarna med sådan service som förstärker anläggning både service och konkurrensmässigt, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drivan Tennis och Fastighets AB och det är Jönsson, Torgny Peter som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Skog, Bert Arne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Alf Gösta Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Håkan Karl Gustaf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,