Miss Elly Aktiebolag

Skåne län

Information

556466-9314 är organisationsnummer för verksamheten Miss Elly Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miss Elly Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Miss Elly Aktiebolag finns i.

Miss Elly Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-05-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Miss Elly Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Miss Elly Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Miss Elly Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Miss Elly Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-369860 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 28, 269 39, Båstad

Bolaget skall bedriva detaljhandel med damunderkläder, damstrumpor, damblusar, övrig damkonfektion, bijouterier hemtextilier och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Miss Elly Aktiebolag och det är Martinsson, Elly Asta Viola som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Karl Reidar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor,