MetallTeknik i Båstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva legotillverkning inom verkstads- och byggbranschen, försäljning och uthyrning av högtryckstvättar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MetallTeknik i Båstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är MetallTeknik i Båstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1993-11-08 så skapades MetallTeknik i Båstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel MetallTeknik i Båstad Aktiebolag har haft det sedan -0001-11-30.

MetallTeknik i Båstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556476-2960 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är MetallTeknik i Båstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MetallTeknik i Båstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-76160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom MetallTeknik i Båstad Aktiebolag är Nilsson, Kurt Olle som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebberline, Kurt Thomas Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .