Nicator Nordic Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av livsmedelsråvaror samt konsultverksamhet i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nicator Nordic Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Nicator Nordic Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1993-11-23 så skapades Nicator Nordic Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nicator Nordic Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nicator Nordic Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556477-2027 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är Nicator Nordic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nicator Nordic Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-364785 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nicator Nordic Aktiebolag är Jung, Lena Susanne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransdotter, Liv Teresa som är född 1971 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor, .