HandelsHuset Båstad AB

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter HandelsHuset Båstad AB. Det finns flera bolag som liknar HandelsHuset Båstad AB i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1994-01-05 så har HandelsHuset Båstad AB varit registrerat. Idag är HandelsHuset Båstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med HandelsHuset Båstad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med HandelsHuset Båstad AB så kan ni göra det på 0431-71448.

Bolaget skall bedriva handel med möbler och husgeråd samt bedriva försäljning och förmedling av export- och importvaror såsom livsmedel, tobak, textil, bensin, bilar, entreprenadmaskiner och kemikalier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Viebke, Christoffer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

HandelsHuset Båstad AB har 556478-6787 som sitt organisationsnummer.