Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag

Skåne län

Information

Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-12-30. Men sedan 1994-01-01 så har Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Köpmansg. 4, 269 35, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-71025.

Båstad arbetar för att bolag som Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall uteslutande bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag och det är följande personer, Wettermark, Olof Sigvard Mikael som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Hans Erik Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokatbyrån Olof Wettermark Aktiebolag är 556479-5689.