Björn Odén Invest AB

Skåne län

Information

556481-6089 är organisationsnummer för verksamheten Björn Odén Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Odén Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Björn Odén Invest AB finns i.

Björn Odén Invest AB har varit registrerat sedan 1994-01-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Odén Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Björn Odén Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björn Odén Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Björn Odén Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5721444 eller genom brev på följande adress:
Lindallén 60, 269 34, Båstad

Bolaget skall bedriva handel med förvaltning av fastigheter, värdepapper, aktier och andra finansiella instrument, utföra juridiska konsultuppdrag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Odén Invest AB och det är Odén, Björn Sture Einar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Odén, Ann-Kristin Lovisa som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,