Villa Park i Båstad Aktiebolag

Skåne län

Information

556483-0817 är organisationsnummer för verksamheten Villa Park i Båstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Villa Park i Båstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Villa Park i Båstad Aktiebolag finns i.

Villa Park i Båstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Villa Park i Båstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Villa Park i Båstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Villa Park i Båstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Villa Park i Båstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
S. Breviksv. 58, 421 67, Västra Frölunda

Bolaget skall köpa, sälja, äga och förvalta fast egendom, bedriva hotell och restaurangverksamhet samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Villa Park i Båstad Aktiebolag och det är Svedhage, Björn Peter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakberg, Richard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hvalstedt, Carina Irene som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,