PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB

Skåne län

Information

PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB är ett av många företag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-08-18. Men sedan 1995-01-01 så har PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ellenbergav. 13, 266 32, Munka-ljungby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-454800.

Båstad arbetar för att företag som PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av scenmaterial samt konsulttjänster i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB och det är följande personer, Paulsson, Nils-Gunnar Ragnar som är född 1974 och har titeln VD, Paulsson, Nils-Gunnar Ragnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Claes Ragnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alhbin, Fredrik Per Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericsson, Carl Magnus Assar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Lennart Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot.Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PUBLIKTEKNIK SVERIGE AB är 556491-1633.