Jörgens El i Båstad AB

Skåne län

Information

556492-5492 är organisationsnummer för verksamheten Jörgens El i Båstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jörgens El i Båstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Jörgens El i Båstad AB finns i.

Jörgens El i Båstad AB har varit registrerat sedan 1994-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jörgens El i Båstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Jörgens El i Båstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jörgens El i Båstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jörgens El i Båstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-76374 eller genom brev på följande adress:
N. Ringv. 36, 269 40, Båstad

Bolaget skall bedriva elektriska installationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jörgens El i Båstad AB och det är Andersson, Sven Jörgen som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Åke som är född 1947 och har titeln Suppleant, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor,