Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Båstad. I Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brink, Råbert Tord Ingmar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsmark, Eva Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag på telefon 0431-451128.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Råbert Brinks Åkeri Aktiebolag har 556498-4267 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.