Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vantingev. 12, 260 91, Förslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-451393.

Båstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag har idag 556498-7815 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva husbyggnad, husreparationer och därmed förenlig verksamhet.

I Jerry Hanssons Bygg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Bert Arne Jerry som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Markus Per-Olof som är född 1986 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .