Keroi Energy Sense AB

Skåne län

Information

Keroi Energy Sense AB är ett företag som finns i Båstad. I Keroi Energy Sense AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmgren, Ann Charlotte Ingeborg som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren Bertrand, Stina Ingeborg som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Holmgren, Lisa Karin som är född 1975 och har titeln Suppleant, Frisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Keroi Energy Sense AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Keroi Energy Sense AB på telefon 0431-362378.

Bolaget skall bedriva produktion av och konsulttjänster för energilösningar, handel med vädepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Keroi Energy Sense AB av bolagstypen Aktiebolag.

Keroi Energy Sense AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Keroi Energy Sense AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Keroi Energy Sense AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Keroi Energy Sense AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Keroi Energy Sense AB har 556499-8341 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.