Mats Fischier i Båstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Båstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mats Fischier i Båstad Aktiebolag ska trivas.

Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Båstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka konsult- och utbildningsverksamhet avseende utveckling av företagsledning, utveckling och försäljning av redskap för lantbruk och trädgård, affärsverksamhet av spritdryckstillverkning, jordbruk, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Mats Fischier i Båstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Mats Fischier i Båstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-360710.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mats Fischier i Båstad Aktiebolag är Fischier, Mats Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Göran Alvar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Mats Fischier i Båstad Aktiebolag har 556508-8480 som sitt organisationsnummer.