Knutssons Åkeri i Båstad AB

Skåne län

Information

Knutssons Åkeri i Båstad AB är ett av många företag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Knutssons Åkeri i Båstad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Knutssons Åkeri i Båstad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Knutssons Åkeri i Båstad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-04-08. Men sedan 1995-01-01 så har Knutssons Åkeri i Båstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vångav. 24 E, 269 37, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Knutssons Åkeri i Båstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-360239.

Båstad arbetar för att företag som Knutssons Åkeri i Båstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Knutssons Åkeri i Båstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri och handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Knutssons Åkeri i Båstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Knutsson, Sven Inge -Knutsson, Sven Peter Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Knutssons Åkeri i Båstad AB och det är följande personer, Knutsson, Sven Inge som är född 1937 och har titeln VD, Knutsson, Sven Inge som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Sven Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordh, Eva Gunnel Christina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Ingrid Katarina som är född 1937 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor.Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Knutssons Åkeri i Båstad AB är 556511-2413.