Peab Utvecklings AB

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter Peab Utvecklings AB. Det finns flera företag som liknar Peab Utvecklings AB i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1995-04-21 så har Peab Utvecklings AB varit registrerat. Idag är Peab Utvecklings AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Peab Utvecklings AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Peab Utvecklings AB så kan ni göra det på 0431-89000.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen, maskinuthyrning inom byggbranschen, handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar övriga värde- papper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Paul Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Peab Utvecklings AB har 556511-5408 som sitt organisationsnummer.