R Ejderfalk Möbler AB

Skåne län

Information

556512-0192 är organisationsnummer för bolaget R Ejderfalk Möbler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R Ejderfalk Möbler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som R Ejderfalk Möbler AB finns i.

R Ejderfalk Möbler AB har varit registrerat sedan 1995-04-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för R Ejderfalk Möbler AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

R Ejderfalk Möbler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för R Ejderfalk Möbler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med R Ejderfalk Möbler AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Västra g. 73, 442 31, Kungälv

Bolaget skall bedriva möbelförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med R Ejderfalk Möbler AB och det är Ejderfalk, Erik Reymond som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejderfalk, Birgitta Irene som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,