V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag

Skåne län

Information

V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-05-20. Men sedan 1995-01-01 så har V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ängelholmsv. 76, 269 37, Båstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-70630.

Båstad arbetar för att verksamheter som V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av Vouge och Butterick sömnadsmönster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag och det är följande personer, Rosenberg, Anja Marianne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för V.B. Mönsterbolaget Aktiebolag är 556513-3203.