Kognitivt Centrum Södra Sverige AB

Skåne län

Information

Kognitivt Centrum Södra Sverige AB är en verksamhet som finns i Båstad. I Kognitivt Centrum Södra Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adler, Björn Robert som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adler, Hanna Brigit som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Andreas Daniel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Lourenco, Tomas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kognitivt Centrum Södra Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kognitivt Centrum Södra Sverige AB på telefon 040-301680.

Bolaget skall bedriva utbildning, konsultation, utredning, psyko- terapeutisk behandling, kognitiv rehabilitering och psykoterapi, förlagsverksamhet med utgivning av litteratur och specialtester, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kognitivt Centrum Södra Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kognitivt Centrum Södra Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kognitivt Centrum Södra Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Kognitivt Centrum Södra Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kognitivt Centrum Södra Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kognitivt Centrum Södra Sverige AB har 556520-6173 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.