Larsson Stage & Events AB

Skåne län

Information

Larsson Stage & Events AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Larsson Stage & Events AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Larsson Stage & Events AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Larsson Stage & Events AB har haft sedan 1996-01-01. Larsson Stage & Events AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Larsson Stage & Events AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pilv. 5, 269 39, Båstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-72322.

Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Larsson Stage & Events AB Privat, ej börsnoterat.

Larsson Stage & Events AB har idag 556522-2352 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Larsson Stage & Events AB

Bolaget skall bedriva publika evenemang, konsultverksamhet, uthyrning av tält, scener, ljud, ljus, läktare och därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper, byggnads- och anläggningsverksamhet, idka restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Larsson Stage & Events AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Claes Ragnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Annika Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .