Linnérs i Båstad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Linnérs i Båstad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Linnérs i Båstad AB är ett av dem. Statusen för Linnérs i Båstad AB är att Bolaget är aktivt.

Linnérs i Båstad AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Linnérs i Båstad AB ska trivas.

Linnérs i Båstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar, båtar och hus samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Linnérs i Båstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Linnérs i Båstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Linnérs i Båstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-70842.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Linnérs i Båstad AB är Andreasson, Lars-Gösta som är född 1942 och har titeln VD, Andreasson, Lars-Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Kerstin Ann-Margret som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln Revisor, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor, .

Linnérs i Båstad AB har 556525-0023 som sitt organisationsnummer.