Bjäre Kraft Energi AB

Skåne län

Information

I Båstad finns det ett Aktiebolag som heter Bjäre Kraft Energi AB. Det finns flera företag som liknar Bjäre Kraft Energi AB i Skåne län. Båstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bjäre Kraft Energi AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-12-12 så har Bjäre Kraft Energi AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bjäre Kraft Energi AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Bjäre Kraft Energi AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kraftg. 4, 269 74, Västra Karup. Vi ni istället prata med Bjäre Kraft Energi AB så kan ni göra det på 0431-449900.

Bolaget ska anskaffa, producera och idka handel med energi, utföra tjänster inom energiområdet samt investera i bolag och verksamheter som bedriver handel och produktion med energi samt bedriva utveckling och handel med produkter och tjänster inom data, Internet och informationsbehandling, kabel TV-verksamhet, programvaror, telekommunikation samt köpa, sälja och utveckla verksamheter och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Håkan Lennart som är född 1953 och har titeln Extern VD, Flink, Ernst Per Olov som är född 1948 och har titeln Extern vice VD, Ekman, Karl Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Gert Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Arne Hjalmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Claes Kenneth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotHamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ekman, Karl Gunnar -Eriksson, Håkan Lennart -Flink, Ernst Per Olov -Olsson, Claes Kenneth Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Bjäre Kraft Energi AB har 556527-5020 som sitt organisationsnummer.