TREX AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och TREX AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och TREX AB är ett av dem. Statusen för TREX AB är att Bolaget är aktivt.

TREX AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som TREX AB ska trivas.

TREX AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och försäljning av TV- och radio- apparater samt därtill hörande kringutrustningar ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TREX AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är TREX AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med TREX AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-71250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med TREX AB är Svensson, Leif Jonny som är född 1960 och har titeln VD, Svensson, Leif Jonny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Davida Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

TREX AB har 556533-8299 som sitt organisationsnummer.