WiWa Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

556537-0045 är organisationsnummer för företaget WiWa Förvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WiWa Förvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som WiWa Förvaltning Aktiebolag finns i.

WiWa Förvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-12-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för WiWa Förvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

WiWa Förvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WiWa Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, John Peter Wilhelm -Larsson, Lars Axel Waldemar

Vill ni komma i kontakt med WiWa Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-365000 eller genom brev på följande adress:
Ängalagsv. 645, 269 91, Båstad

Bolaget skall äga, bygga, förvalta, utföra konsultuppdrag, förmedla, försälja alla typer av fasgigheter, tomtmark all typ av mark samt på mark uppförda objekt, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WiWa Förvaltning Aktiebolag och det är Larsson, Lars Axel Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, John Peter Wilhelm som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Tore som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ståhl, Yvonne Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,