Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1997-01-22 så skapades Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB och verksamheten är har F-skattsedel Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB har haft det sedan 1997-01-01.

Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556538-6009 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Båstad.

Just nu är Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB så går det att nå dem via telefon på 0431-450135 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Nilsson Åkeri i Förslöv AB är Nilsson, Per Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Gunvor Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .