Christian Bjärtun Projekt AB

Skåne län

Information

Christian Bjärtun Projekt AB är ett av många företag som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Christian Bjärtun Projekt AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Christian Bjärtun Projekt AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Christian Bjärtun Projekt AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-03-07. Men sedan 1997-01-01 så har Christian Bjärtun Projekt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till St. Hult 1580, 260 91, Förslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Christian Bjärtun Projekt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-456347.

Båstad arbetar för att företag som Christian Bjärtun Projekt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Christian Bjärtun Projekt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Christian Bjärtun Projekt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Christian Bjärtun Projekt AB och det är följande personer, Bjärtun, Lars Christian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjärtun, Eva Ingrid Marie Charlotte som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jönsson, Bengt Sture Crister som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Christian Bjärtun Projekt AB är 556540-2418.