BLV i Förslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, livsmedel, reserv- delar, utföra bilreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BLV i Förslöv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är BLV i Förslöv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1997-09-04 så skapades BLV i Förslöv Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel BLV i Förslöv Aktiebolag har haft det sedan 2008-08-07.

BLV i Förslöv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556545-5259 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är BLV i Förslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BLV i Förslöv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-458100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BLV i Förslöv Aktiebolag är Andersson, Stig Mikael Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nina Katarina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .