Midhage Diatip Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling och försäljning av utrustning och tillbehör för omsättning och nylödning av kärnborr och klingor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. I den mån det finns möjlighet ska bolget sälja segment.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Midhage Diatip Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Midhage Diatip Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1997-10-23 så skapades Midhage Diatip Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Midhage Diatip Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Midhage Diatip Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556546-4830 är organisationsnummret för bolaget som finns i Båstad.

Just nu är Midhage Diatip Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Midhage Diatip Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0431-75650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Midhage Diatip Aktiebolag är Midhage, Mona Carina Lisette som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Midhage, Jack Harry Morgan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .