Skånehus AB

Skåne län

Information

556547-6958 är organisationsnummer för bolaget Skånehus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånehus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Skånehus AB finns i.

Skånehus AB har varit registrerat sedan 1997-10-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånehus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-15.

Skånehus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skånehus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Skånehus AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Erikslund, 262 96, Ängelholm

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen, handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånehus AB och det är Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Paul Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor