Amicus Trade AB

Skåne län

Information

556547-8806 är organisationsnummer för företaget Amicus Trade AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Amicus Trade AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Amicus Trade AB finns i.

Amicus Trade AB har varit registrerat sedan 1997-11-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Amicus Trade AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Amicus Trade AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Amicus Trade AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Eva Marie -Gunnarsson, Hans Staffan

Vill ni komma i kontakt med Amicus Trade AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-83190 eller genom brev på följande adress:
Killeröds Byav. 83, 269 92, Båstad

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skylt- och dekormaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Amicus Trade AB och det är Gunnarsson, Hans Staffan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor,