JaCo Aktiebolag

Skåne län

Information

556554-6487 är organisationsnummer för företaget JaCo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JaCo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som JaCo Aktiebolag finns i.

JaCo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-04-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JaCo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JaCo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JaCo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med JaCo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8483947 eller genom brev på följande adress:
260 92 Förslöv

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen, handel med och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastig- heter, andelar och övriga värdepapper, samt i övrigt bedriva med dessa rörelsegrenar förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JaCo Aktiebolag och det är Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Paul Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor