Jamvic AB

Skåne län

Information

Jamvic AB är en verksamhet som finns i Båstad. I Jamvic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansen, Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Ingrid Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jamvic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jamvic AB på telefon 0431-76652.

Bolaget skall äga, förvalta, köpa och sälja värdepapper och fastigheter. Dessutom uföra konsultuppdrag inom finansiering och turism samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jamvic AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jamvic AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jamvic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Jamvic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jamvic AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jamvic AB har 556557-2848 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.