Vindspelet Grafiska Syd AB

Skåne län

Information

556564-5974 är organisationsnummer för bolaget Vindspelet Grafiska Syd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vindspelet Grafiska Syd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Båstad som är den kommunen som Vindspelet Grafiska Syd AB finns i.

Vindspelet Grafiska Syd AB har varit registrerat sedan 1999-01-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vindspelet Grafiska Syd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Vindspelet Grafiska Syd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Båstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vindspelet Grafiska Syd AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Vindspelet Grafiska Syd AB så kan ni göra det på telefon genom 0431-448440 eller genom brev på följande adress:
Ängelholmsv. 263, 269 42, Båstad

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva grafisk verksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vindspelet Grafiska Syd AB och det är Dise, Osborn Tommy som är född 1951 och har titeln VD, Dise, Osborn Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Ulf Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fäldt, Peter Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Linusson, Jan Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln RevisorHelgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,