Festival Park Syd AB

Skåne län

Information

Bolaget skall förvalta fastighet och bedriva uthyrning av lokaler för nöjesaktiviteter, restauranger samt handel, typ factory outlet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Festival Park Syd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Festival Park Syd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1999-04-19 så skapades Festival Park Syd AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556569-7488 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Festival Park Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Festival Park Syd AB så går det att nå dem via telefon på 070-5293503 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Festival Park Syd AB är Eidstedt, Leif Gustaf som är född 1949 och har titeln VD, Eidstedt, Leif Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Chambers, Ingrid Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .