Lobomar AB

Skåne län

Information

Lobomar AB är en verksamhet som finns i Båstad. I Lobomar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jedeur-Palmgren, Gustaf Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jedeur-Palmgren, Åse Liselott som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lobomar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lobomar AB på telefon 0431-446958.

Bolaget skall handla med shipping, trading och logistik inom frukt- och grönsaks, heminrednings- och presentbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lobomar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lobomar AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lobomar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Lobomar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lobomar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lobomar AB har 556575-2572 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.