MetLine AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla, handla och bedriva konsultationer med digitala meteorologiska prognossystem och internetbaserade applikationer och mjukvara. Bolaget ska bedriva detalj- och grossistverksamhet inom konsumtionsvaror och förvaltning och handel med fast egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva försäljning och konsultationer inom golv och interiör.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MetLine AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är MetLine AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 1999-09-17 så skapades MetLine AB och verksamheten är har F-skattsedel MetLine AB har haft det sedan 2000-01-27.

MetLine AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556575-8439 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Båstad.

Just nu är MetLine AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MetLine AB så går det att nå dem via telefon på 0431-311818 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Stenberg, Magnus Ragnar Vilhelm -Stenberg, Thomas Einar Vilhelm

Följande personer är på något sätt aktiva inom MetLine AB är Stenberg, Magnus Ragnar Vilhelm som är född 1958 och har titeln VD, Stenberg, Magnus Ragnar Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Thomas Einar Vilhelm som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Carl Evert Kristoffer som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Kusche, Sylvia Wera Ingeborg som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .