Claerence House AB

Skåne län

Information

Claerence House AB är ett företag som finns i Båstad. I Claerence House AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vidmark, Pär Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidmark, Agneta Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Claerence House AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Claerence House AB på telefon 0431-73881.

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och inredning, renovera och bygga hus samt förvalta fastigheter och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Claerence House AB av bolagstypen Aktiebolag.

Claerence House AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Båstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Claerence House AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-01 och Claerence House AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Claerence House AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Claerence House AB har 556576-2001 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.