Krister Jorlén AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och Krister Jorlén AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Krister Jorlén AB är ett av dem. Statusen för Krister Jorlén AB är att Bolaget är aktivt.

Krister Jorlén AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Krister Jorlén AB ska trivas.

Krister Jorlén AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-17. I Båstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast och lös egendom, ägna sig åt konsultationer och rådgivning i affärs- och allmänekonomiska frågor samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Krister Jorlén AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Krister Jorlén AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med Krister Jorlén AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-363498.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Krister Jorlén AB är Jorlén, Ulf Christer som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jorlén, Bengt Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jorlén, Per Mårten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Krister Jorlén AB har 556578-5150 som sitt organisationsnummer.