Textbruket i Båstad AB

Skåne län

Information

Bolaget skall erbjuda tjänster åt företag i Sverige och internationellt i form av språkkonsultationer, översättningar och textbearbetningar samt dokumentationsadministration. Bolaget ska även kunna erbjuda andra tjänster i anslutning till dessa områden i syfte att möjliggöra personlig utveckling och möten med och mellan olika kommunikativa uttryck. Bolaget ska även äga, sälja och förvalta fast och lös egendom och sysselsättning med därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Textbruket i Båstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Båstad så är Textbruket i Båstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Båstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Båstad och i Skåne län. Redan 2000-01-17 så skapades Textbruket i Båstad AB och företaget är har F-skattsedel Textbruket i Båstad AB har haft det sedan 2001-08-08.

Textbruket i Båstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-08

556581-1089 är organisationsnummret för företaget som finns i Båstad.

Just nu är Textbruket i Båstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Textbruket i Båstad AB så går det att nå dem via telefon på 070-9136129 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Textbruket i Båstad AB är Hedenblad, Jan Rikard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlin Hedenblad, Kerstin Ann M som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenblad, Hans Einar Åke som är född 1983 och har titeln Suppleant, Hedenblad, Jan Verner Ragnar som är född 1986 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor.