Hov Fastighets AB

Skåne län

Information

Hov Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Hov Fastighets AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hov Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Hov Fastighets AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hov Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-73200.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hov Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Hov Fastighets AB har idag 556588-8699 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Hov Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hov Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensk, Thomas Bengt som är född 1953 och har titeln VD, Svensk, Thomas Bengt som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Cecilia Maria Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Maria Cecilia Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Åkeborg, Jan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.