Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Båstad. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-06-01.

Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-05-12. Men sedan 2000-06-01 så har Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hyllstoftav. 32, 264 93, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-13160.

Båstad arbetar för att verksamheter som Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra arbete inom den mekaniska branschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag och det är följande personer, Gustavsson, Karl Gustaf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Carl Daniel Andreas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Thomasson Mekanisk Verkstad Aktiebolag är 556590-4603.