Båstadtennis & Hotell AB

Skåne län

Information

Båstadtennis & Hotell AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Båstadtennis & Hotell AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Båstadtennis & Hotell AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Båstadtennis & Hotell AB har haft sedan 2001-03-29. Båstadtennis & Hotell AB har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Båstadtennis & Hotell AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Båstadtennis & Hotell AB Privat, ej börsnoterat.

Båstadtennis & Hotell AB har idag 556594-3288 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Båstadtennis & Hotell AB

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva hotell- och restaurangverksamhet i anslutning till tennisbanan ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Båstadtennis & Hotell AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nelson, Anders Jörgen som är född 1969 och har titeln Extern VD, Paulsson, Erik Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Alf Gösta Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunstam, Carl Georg som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Järryd, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilander, Lars Tore Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .