M Lundin Redovisning AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Båstad och M Lundin Redovisning AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och M Lundin Redovisning AB är ett av dem. Statusen för M Lundin Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

M Lundin Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Båstad där företaget finns i jobbar för att företag som M Lundin Redovisning AB ska trivas.

M Lundin Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Båstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisnings- och deklarationstjänster jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Lundin Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är M Lundin Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Båstad.

Vill man komma i kontakt med M Lundin Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-73170.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med M Lundin Redovisning AB är Lundin, Doris Marianne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Sven Erik som är född 1938 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

M Lundin Redovisning AB har 556601-4667 som sitt organisationsnummer.