Revisorskonsulterna RS Skåne AB

Skåne län

Information

Revisorskonsulterna RS Skåne AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Båstad som är den kommunen där Revisorskonsulterna RS Skåne AB finns. I Båstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Revisorskonsulterna RS Skåne AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Revisorskonsulterna RS Skåne AB har haft sedan 2001-05-28. Revisorskonsulterna RS Skåne AB har funnits sedan och 2001-05-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Revisorskonsulterna RS Skåne AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaptensg. 8, 302 45, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0705-773095.

Båstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Revisorskonsulterna RS Skåne AB Privat, ej börsnoterat.

Revisorskonsulterna RS Skåne AB har idag 556609-1111 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Revisorskonsulterna RS Skåne AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom områdena revision, redovisning, skatter, bolagsbildningar, affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Revisorskonsulterna RS Skåne AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skarp, Rolf Mikael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydmarker, Lena Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .